Adil
Andrew
Dane
Dieter
Fabian
Fabio
Gill
Jorge
Julie
Kevin
Leen
Malik
Manuella
Marrit
Melanie
Morgane
Nadine
Nina
Roger
Sarah

Nieuws

Nieuw jurylid in SYTYCD

Naast Dan Karaty, Ish Aït Hamou en Jan Kooijman neemt komend seizoen Min Hee Bervoets plaats achter de jurydesk. Zij is een autoriteit in de moderne dans. Zij werkte eerder als choreografe al mee aan So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle:

In het najaar van 2014 nam ze plaats in de jury van het Vlaamse programma Dansdate. Daar werd duidelijk dat Min Hee de lat bijzonder hoog legt voor de kandidaten. Vele dansers brengen een hiphopauditie, maar ook modern is een populaire stijl die almaar vaker wordt gekozen door deelnemende dansers. Haar professionele achtergrond komt dan ook goed van pas bij de jury.

Liefhebber
Min Hee Bervoets: "Ik ben een grote liefhebber van dansprogramma’s. Ze vormen een echte springplank voor potentieel danstalent, dat ik met veel plezier vanaf de eerste rij wil ontdekken. Al acht jaar jureer ik in de professionele danswereld, bij wedstrijden en in dansscholen. Als jurylid bij Dansdate heb ik het gevoel van jureren helemaal te pakken gekregen en ik ben dus heel enthousiast met mijn plek in de jury van So You Think You Can Dance."

Terug naar het overzicht

Meest recent

Malik wint So You Think You Can Dance 2015

Draagt winst op aan zijn moeder.
Lees meer

Zondag de allesbeslissende finale

Wie gaat er met de winst naar huis?
Lees meer

Spannende halve finale

Nog zes kandidaten in de running.
Lees meer

Nieuwe tracks op playlist

So you think you can listen?
Lees meer